Pagina's

maandag 16 juli 2012

Home-made kaasstengels!



Home-made kaasstengels: makkelijk, knapperig, goudbruin en o-zo goedkoop! Ingrediënten die je altijd wel thuis hebt liggen en in een mum van tijd klaar... Wat wil je nog meer!


Wat heb je nodig:

  • Pakje bladerdeeg uit de vriezer
  • Geraspte kaas
  • Peper & zout


That's it! Weinig hè, ik zei het: goedkope snacks! Don't we just love those!


Wat te doen:

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  • Laat de plakjes bladerdeeg even ontdooien.
  • Leg ze met de plakkerige kant naar boven en strooi er peper, zout en geraspte kaas overheen. Niet teveel peper en zout, want de kaas is ook al lekker zout.
  • Druk het er wat in met je vingers en rol eventueel wat uit met een deegroller (dan worden ze extra knapperig!).
  • Snijd elk plakje in 5 reepjes en doe ze gedurende 15 minuten in de oven tot ze lekker goudbruin en knapperig zijn.


En dan smullen maar! Ik vind ze warm het lekkerst en geloof me, ze gaan als warme broodjes over de toonbank, want ze zijn echt zo goed!


Veel plezier met bakken!


XOXO!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten